AKTUELNO

Jelena Obradović, narodna poslanica, rekla je da sada kada se tajkunska i lopovska družina i zvanično udružila i dogovorila oko podele "plena", nastavlja da zajednickim lažima udara po Vučiću i državi.

- Dokazani lažovi i pljačkaši državnih para, uvidevši da su im svi planovi da sruše Vučića pali u vodu, sada pokušavaju da svim snagama opravdaju pozajmice u milionima evra dobijene od gazde Đilasa, po već oprobanom modelu. Direktiva im glasi: što više i jače lažete, pljujete i napadate porodicu predsednika Vučića, mrzite državu, omalovažavate srpski narod to će džepovi biti puniji. Lopovska družina bez morala, etike i bez ikakvog političkog programa broji sitno. Nemoć i bes im svaki dan raste kako se bliže izbori. Nemaju načina da lazima i spletkama ugroze Vučića, jer nema tih papira koje kopaju i izmišljaju svaki dan, nadajući se da će na bilo koji način dovesti bilo koga ko nosi prezime Vučić u vezu sa kriminalom. Čak ni 1.800 prisluškivanih razgovora predsednika nisu pomogli zlikovcima da svoje klevete dokažu, jer predsednika države ni u razgovoru ne zanima nista od onoga što vole Đilas i njegove Marinike - rekla je Obradović i dodala:

- Dobro znaju građani Srbije ko se uhvatio u koštac sa kriminalom i korupcijom, ko lopove, dilere, ubice, meljače ljudi stavlja iza rešetaka, a ko sa mafijom šuruje i ko sa dokazanim dilerima proteruje novinare iz Pančeva.

- Dok se država Srbija danas na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem danonoćno bori da sačuva i zaštiti svoj narod, a posebno ugroženi narod na Kosovu i Metohiji, bori se da sačuva ekonomiju Srbije u najvećoj svetskoj krizi, žuti tajkun Djilas, milione evra državnih para koje je oteo gradjanima, "pozajmljuje" svojim udruženim megafonima, da još više pljuju i napadaju Srbiju i Vučića.

Ona ističe da takvi ne mare ni za Srbiju, a ni srpski narod koji smatraju genocidnim.

- Ne mare ni za stotine zatvorenih fabrika i praznu budžetsku kasu, koje su ostavili iza sebe, već žele samo da se dočepaju vlasti i ponovo opustoše Srbiju.
Zato će im srpski narod i saopštiti svoj sud na izborima. Taj sud naroda ih je već poslao, jednom zauvek, u političku prošlost. Neće biti problem da im to poštena i vredna Srbija, ona koja danas stoji složno uz Aleksandra Vucica u ogromnoj većini, saopšti još jednom - rekla je Obradović.

#Jelena Obradović