AKTUELNO

Narodni poslanici SNS reagovali su na tvrdnje Marinike Tepić o "Jovanjici" gde, kako je istakla, predsednik Srbije Alekandar Vučić zajedno sa svojim "klikom" ruši najveću fabriku droge, kako bi "zataškali" svoje tragove.

Miloš Terzić narodni poslanik SNS, istakao je da Marinika, dok se predsednik bori za KiM, drhti pred istinom i novim dokazima o Jovanjici.

- Dok se Vučić bori i dok je uz narod sa KiM, Marinika drhti pred istinom i novim dokazima o Jovanjici.Sve njihove laži već su raskrinkane i za sada ih drži na okupu samo patološka želja da i dalje kradu narodne pare i da ih šalju na tajne račune. Briga Đilasa i Mariniku za Srbe na KiM! - napisao je Terzić.

Takođe, narodni poslanik SNS Nemanja Joksimović dodaje da je Marinika još jednom iznela nove laži.

- Nove laži sudski overenog lažova Miroslava Aleksića i tebe, prvog megafona Multikoma. I kokoške su nestrpljive da čuju. Nego, kako ide tebi i ostalim Multikom stipendistima u zataškavanju Đilasovih 53 računa koji se nalaze u 17 država sveta? Bolje od pokrivanja Kurtijevih metaka? - napisao je Joksimović.

Đorđe Todorović, narodni poslanik SNS ističe da u laži koje plasira Marinika Tepić, više niko ne veruje.

- Strah od gubitka posla u političkoj stranci Multikom naterao je Mariniku da uveliko dokazane laži produbi do granice ludila. Stvarno misli da u njihove gluposti neko još veruje?

Ne misli, naravno. Ovo je od Kurtija, Đilasa i Marinike pozdrav za Srbiju i Aleksandra Vučića. - napisao je Todorović.

Narodni poslanik SNS Dejan Kesar dotakao se i današnjih dešavanja na KiM, istakavši da su članovi Multikoma jedva dočekali da se koriste ponovnim lažima.

- Danas kada je u Kosovskoj Mitrovici ranjen Srbin, lešinari iz Multikom grupe ponovo koriste priliku da lažima koje su dokazane sudskom presudom, napadnu Vučića. Nemaju oni ni obraza ni morala, jer Đilasovi milioni su najvažniji, a za Srbe ne daju ni 5 para. - naveo je Kesar.

Narodna poslanica SNS Nevena Đurić ističe da je narod na KiM uplašen, na šta Marinika Tepić i njene ostale saborce nije briga.

- Naš narod na Kosovu i Metohiji je uplašen, ima povređenih, čak i ranjenih. Jeste li čuli za to? Baš vas briga, gazda nije za to platio. Narod ga se ne tiče. Platio je da i danas promovišete nebuloze. Naše misli su sa našim narodom. Vaše i cele tajkunske ekipe, tamo gde su pare! - Istakla je Đurić.

Narodni poslanik SNS Đorđe Dabić objašnjava da u trenucima kada je Srbija pokušava da spreči pogrom na KiM, članovi Multikoma pokušavaju da udare na ličmu države, nazivajući ih Kurtijevom sabraćom.

- U trenutku kada je cela država sa svim svojim resursima angažovana da spreči novi pogrom Srba na Kosovu i Metohiji, Đilasovi najamnici iz Multikom stranke udaraju na kičmu države, Srbe optužuju za zverstva bezumnih separatista!Kurtijeva sabraća odrađuju svoj deo zadatka. Ponovo. - podvlači Dabić.

Autor: