AKTUELNO

Prilikom posete predsednika Vučića pripadnici žandarmerije otpevali su himnu kosovskih junaka "Hriste Bože".

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas u Kraljevu pripadnike žandarmerije gde je istakao da treba da budu spremni i da je uveren da će se oni odazvati ako ih država pozove da štite narod.

Prilikom posete predsednika Vučića pripadnici žandarmerije otpevali su himnu kosovskih junaka "Hriste Bože".

Vučić je istakao da žandarmerija treba da bude spremna, da radi, da vežba, a Srbija će dati sve od sebe da život njihovih porodica bude olakšan, kako po stambenom pitanju tako i po pitanju porodica.

- Poštovani pripadnici žandarmerije, junaci srpski, došao sam u Kraljevo da vas obižem i da vam kažem hvala za sve što ste učinili u odbrani naše otadžbine štiteći intengritet i hvala što ste uvek bili tu za našu zemlju, i kada su bile poplave, zemljotresi. Hvala što niste tražili izgovor, i što ste uvek našli rešenje - rekao je Vučić.

Kako je dodao, žandarmerija treba da bude spremna, da radi, da vežba, a Srbija će dati sve od sebe da život njihovih porodica bude olakšan, kako po stambenom pitanju tako i po pitanju porodica.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ukoliko vas država pozove, a daćemo sve od sebe da ne dođete u tu poziciju. Ako vas pozovemo da štitite narod, znam da ćete s eodazvati i da ćete svoju svetu dužnost obaviti na najčasniji način - rekao je Vučić, pa dodao:

Čuvaćemo mir i stabilnost po svaku cenu!

Vučić je dodao da ćemo time što ćemo zaštititi naš narod, time označiti i pobedu.

#Aleksandar Vučić