AKTUELNO

Predsednik je stigao u Kraljevo, gde je obišao jedinicu Žandarmerije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas kasarnu u Raški, gde je obišao jedinice Vojske Srbije i Žandarmerije, nakon čega je razgovarao sa predstavnicima Srba na Kosovu i Metohiji. 

Nakon Raške, predsednik je stigao u Kraljevo, gde obilazi jedinicu Žandarmerije.

Predsednik Srbije i vrhovni komandant Aleksandar Vučić, najpre je obišao i pozdravio pešadijsku vojsku, nakon čega im se obratio.

- Poštovani pripadnici žandarmerije, junaci srpski, došao sam u Kraljevo da vas obižem i da vam kažem hvala za sve što ste učinili u odbrani naše otadžbine štiteći intengritet i hvala što ste uvek bili tu za našu zemlju, i kada su bile poplave, zemljotresi. Hvala što niste tražili izgovor, i što ste uvek našli rešenje - rekao je Vučić.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je dodao, žandarmerija treba da bude spremna, da radi, da vežba, a Srbija će dati sve od sebe da život njihovih porodica bude olakšan, kako po stambenom pitanju tako i po pitanju porodica.

- Ukoliko vas država pozove, a daćemo sve od sebe da ne dođete u tu poziciju. Ako vas pozovemo da štitite narod, znam da ćete s eodazvati i da ćete svoju svetu dužnost obaviti na najčasniji način - rekao je Vučić, pa dodao:

Čuvaćemo mir i stabilnost po svaku cenu!

Vučić je dodao da ćemo time što ćemo zaštititi naš narod, time označiti i pobedu.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

#Aleksandar Vučić

#Kraljevo