AKTUELNO

Ministar Vulin je izrazio uverenje da će se saradnja dveju država znatno unaprediti u svim oblastima.

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin uz visoke državne počasti ispratio je danas na Aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu predsednika Republike Gane, Nana Ado Dankva Akufo-Adoa koji je u Beogradu prisustvovao obeležavanju 60 godina od prve konferencije Pokreta nesvrstanih.

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije

Ministar Vulin je izrazio uverenje da će se zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću i predsedniku Akufo-Adou, saradnja dveju država znatno unaprediti u svim oblastima, na dobrobit naša dva naroda.

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije

Ministar Vulin je izrazio zahvalnost Republici Gani na poštovanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta Republike Srbije i poručio da, ukoliko se zahtev tzv. „Kosova“ po pitanju članstva u Interpolu ponovo aktuelizuje, Srbija očekuje njihovu podršku, u interesu očuvanja integriteta i profesionalnog karaktera te međunarodne policijske organizacije.

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je juče, na svečanoj ceremoniji u Palati Srbija, uručio orden Akufo-Adou, za naročite zasluge u razvijanju i učvršćivanju saradnje i prijateljskih odnosa između Srbije i Gane.

#Aleksandar Vulin