AKTUELNO

Aleksandar Papić obratio se saopštenjem u kojem ističe da “brutalne laži” koje su izrečene na njegov račun, imaju pozadinu u ličnim razlozima.

- Prinuđen sam da se obratim javnosti nakon sramnih optužbi građanina Nebojše Stefanovića na moj račun. Javnost mora da zna da brutalne laži izrečene o meni imaju pozadinu u ličnim razlozima – počinje Papić u saopštenju i nastavlja:

Naime, dana 28.9.2021 poslao sam preko svog advokata zahtev za iseljenje članovima uže porodice Nebojše Stefanovića, koji potpuno bespravno borave u kući čiji sam vlasnik. Samo dan posle slanja zahteva, Nebojša Stefanović je zloupotrebio resurse Ministarstva odbrane i preko svojih saradnika pokrenuo brutalnu kampanju protiv mene.

Aleksić ističe da veruje u pravni poredak države i najavljuje da će se izboriti za svoja prava.

- Nikakve bestidne laži izrečene od strane građanina Nebojše Srefanovića me neće sprečiti u nameri da povratim svoju otuđenu imovinu, ma koliko građanin Nebojša Stefanović bio moćan i ma čiju podršku iz zemlje i inostranstva imao – kaže Aleksić.

On dodaje da javnost obaveštava da je suvlasnik dnevnih novina i portala “Objektiv”.

- To nikad nisam krio. Suvlasnik sam dnevnih novina i portala Objektiv, koji razotkrivaju istine o svim aferama usmerenim protiv države, pa i one u kojima je glavni akter građanin Nebojša Stefanović. Razumem Stefanovića kada pokušava raznim lažima de diskredituje Objektiv, jer je svestan da je istraživački tim Objektiva došao do nepobitnih dokaza o njegovim zloupotrebama kojima se enormno obogatio. Građanine Stefanoviću, nećete me uplašiti i nećete me zaustaviti u razotkrivanju vaših zlodela koja su kulminirala vašom željom za neogranicenom moći – zaključuje Papić.

#Aleksandar Papić

#Nebojša Stefanović