AKTUELNO

"Dok ja vodim Pokret socijalista, Pokret socijalista će biti lojalan, predvidljiv i borben saborac Aleksandra Vučića, PS ne menja stranu i uvek ću se boriti protiv izmišljene vojvođanske nacije", poručio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin u Subotici, gde je prisustvovao skupu svoje partije i svečanom prijemu 120 članova SPS-a koji su pristupili Pokretu socijalista.

Ministar policije i lider PS-a poručio je novim članovima Gradskog odbora Pokreta socijalista Subotice da su se pridružili ljudima koji nikada ne menjaju stranu i svoja uverenja.

"Dok ja vodim Pokret socijalista, Pokret socijalista će biti lojalan, predvidljiv i borben saborac Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića. Dok ja vodim Pokret socijalista, nikada nećemo biti sa petooktobarskim ološem i nikada nećemo biti sa onima koji su razorili Srbiju i nikada nećemo biti sa onima koji bi da priznaju Kosovo ili sa onima koji bi Srbiju da uvedu u NATO pakt", poručio je ministar i predsednik PS-a.

Ministar i lider PS-a Vulin je istakao da je bio član SPS-a kada je bilo najteže, ali da za razliku od drugih nikada nije prodao svoje ideale i uverenja zarad vlasti.

"Ja sam bio član SPS-a posle 5. oktobra kada je bilo najteže, kada su nam zabranjivali da govorimo, da dišemo, da postojimo, kada članovi naših porodica nisu mogli da se zaposle, a nama bile zatvorene sve novine i televizije. Bio sam član SPS-a kada smo branili pravo pukovnika Šljivančanina da ne bude izručen Hagu i kada smo zbog toga bili prebijani i išli u zatvor, ali sam napustio SPS kada je 2008. godine najavio da će ući u vlast sa DS-om.

Ne možete biti na strani onih koji su vam uništili zemlju. Ja ni mrtvog Miloševića nisam napustio, a oni koji mu duguju sve, napustili su ga još za života. Po tome se razlikujemo, došli ste u partiju ljudi koji nikada ne menjaju stranu i svoja uverenja", poručio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

Novi članovi Gradskog odbora Pokreta socijalista Subotice, na čelu sa porodicom Kosanović poručili su da su ponosni na svoju odluku o učlanjenju u partiju Aleksandra Vulina. Oni su dodali da je Aleksandar Vulin lider koji svojim energičnim radom i borbom za Srbiju zaslužuje svako poštovanje u narodu.

Pokret socijalista kao nacionalno odgovorna levica i partija koja se istinski zalaže za socijalnu pravdu i bolji položaj običnog čoveka okuplja sve ljude koji žele da rade u interesu Srbije i njenih građana.

Autor: M.Mijatović