AKTUELNO

Premijerka je priložila i snimak na kome se vide stavovi Dragana Đilasa.

Premijerka Srbije Ana Brnabić danas je još jednom podsetila na kontradiktorne izjave Dragana Đilasa i Marinike Tepić o vakcinaciji i merama Kriznog štaba.

Naime, lider i potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) od početka epidemije korona virusa konstantno šire neistine vezano za vakcinaciju u Srbiji.

- Samo niste rekli da smo prvi završili vakcinaciju jer vakcina više nema - rekao je Đilas. I to u trenutku dok je Srbija čak pomagala zemljama regiona isporučujući im cepiva.

- Juče sam podsetila na laži Đilasa i kompanije o vakcinama i migrantima. Danas da podsetim na licemerje: da nema vakcina (ali je odlična vest što ih ima?!); virus veštački kreiran u planetarnim gibanjima (ali veruju u nauku i medicinu (?!); i stepen nekonzistentnosti kritika u vezi mera - napisala je premijerka Brnabić na Tviteru.

Potpredsednica SSP Marinika Tepić otišla je i korak dalje pa je pominjala da je u pitanju "veštački virus" i "planski proces".

Podsetimo, Ana Brnabić je nakon sednice Kriznog štaba rekla da plaćamo cenu neodgovornih izjava Tepićeve, Đilasa, Stefanovića i Jeremića.

Autor: