AKTUELNO

Tajkunsko-mafijaški kartel predvođen najgorim gradonačelnikom u istoriji Beograda Draganom Đilasom i Marinikom Tepić iz dana u dan nastavlja da se trudi da nadmaši čak i svoju čuvenu priču o "plantaži" kokošaka u Moroviću, kaže Nemanja Joksimović član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik.

U nedostatku bilo kakvog plana i programa, osim onog da nastave sa punjenjem svojih džepova, Đilas i njegovi jurišnici po starom dobrom običaju lažu i izmišljaju najgore stvari ne bi li pokušali da prikriju svoj kriminal kojim su zavili u crno i Beograd i čitavu Srbiju.

- U tome svakako prednjači tajkunski megafon Marinika Tepić koja ispaljuje laži kao Đilas svojevremeno pare iz budžeta. Ništa nju ne interesuje, samo da opravda uloženo, jer nije važno šta je istina, važna je plata u Đilasovoj firmi. Zna Marinika odlično da istina ponajmanje zanima njenog gazdu Dragana Đilasa. Bitno je samo da se svim mogućim i nemogućim lažima udari na Aleksandra Vučića - naveo je Joksimović.

I kada završe sa jednom turom laži, nastavljaju sa novom kako bi prethodnu pokušali da prikriju. I baš briga Đilasovu narikaču što joj ni jedna laž do sada nije prošla. Baš je briga što jedna prestiže drugu. Samo je bitno da se za račun šefa kartela satanizuje Aleksandar Vučić i zaradi plata u Multikom grupi. Samo je bitno da se ne postavi slučajno pitanje njenom gazdi kako je od perača prozora i propalog preduzetnika iz Češke došao do toga da samo u nekretninama ima 25 miliona evra. Samo je bitno da se zaboravi i zatrpa da je ta ista Marinika Tepić od narko dilera Novaka Filipovića tražila da "iseli" iz Pančeva jednog novinara.

- E ti i takvi su se danas sjatili da napadaju predsednika Republike Srbije. Ti i takvi ga danas napadaju, jer znaju da on nije kao oni - istakao je Joksimović.

Prema njegovim rečima, znaju odlično da Vučića ne interesuju ni stanovi i ni vile, besna kola i bankovni računi po belom svetu.

Znaju odlično da on živi za Srbiju, za nove puteve i pruge, za nove škole i bolnice, za veće plate i penzije. Znaju odlično da ne mogu ni da ga kupe, ni da ga ucene, i zato udaraju najgorim lažima po njemu i njegovoj porodici. Znaju da nikada neće moći da pobede njegove rezultate i predan rad za bolju i lepšu Srbiju.

- I neka se ne nadaju da će im i jedna jedina laž proći, jer građani Srbije odlično znaju šta je istina. A istina je da prethodnih decenija nismo imali lidera koji se više borio za Srbiju i njene građane od Aleksandra Vučića. Nismo imali državnika koji je na prvo mesto stavljao interese srpskog naroda i naše zemlje, a ne svoje lične interese, kao što je to slučaj sa Marinikinim gazdom Draganom Đilasom, kog isključivo interesuju novi milioni evra na bankovnim računima koje je otvorio po celom svetu - dodao je Joksimović.

Zato će, kako je rekao, na predstojećim izborima većinska pristojna Srbija još jednom pružiti punu podršku politici Aleksandra Vučića, jer je to jedina politika koja garantuje dalji napredak i razvoj naše zemlje, a tajkuni i njihovi plaćenici ostaju ono što jesu - obična politička kanalizacija.

#Nemanja Joksimović