AKTUELNO

Narodna poslanica Nevena Đurić reagovala je danas na najnovije izjave Marinike Tepić i Dragana Đilasa.

- Ekspert za kokoške dilere Marinika Tepić, po zadatku svog gazde Đilasa, a za veliki novac, kljuca na dnevnom nivou o tome kako se ispunjavaju obećanja i kako se drži reč. Kao da građani ne znaju da je baš ona simbol i oličenje laži, prevara i izneverenih obećanja Dragana Đilasa. To tajkunsko mrziteljsko zlo se ne obuzdava, već se svakodnevno rasplamsava i besni u svojoj nemoci. A najveća i najsramnija potvrda te mržnje je lažno optuživanje srpskog naroda za navodni genocid u Srebrenici, sada zvanično i od strane gazde Đilasa, uz već redovno i višegodišnje od strane negove najglasnije uposlenice Marinike. Time je žuti tajkun i sam priznao, iako se dugo suzdržavao u tome, da je svoju pljačkašku karijeru gradio gazeći srpske nacionalne interese i dostojanstvo svog naroda. Obelodanio je da ni u kom slučaju ne navija za Srbiju i nas narod, već samoživo za svoj lični interes, pa sada širi i učvrščuje svoju mržnju prema Vučiću i Srbiji i po zemljama regiona.

Sve nišanske sprave su žuti ološi podesili na Srpsku naprednu stranku, a pre svega na Aleksandra Vučića jer je baš on neprobojna barikada za pljačkaše i tajkune koji samo žele vlast i poziciju, i mogućnost da se i dalje sile. Nikako da to shvati i prihvati ni sudski overeni lažov iz Trstenika, kom su muljanje, pljačka i prljavi poslovi uža specijalnost. Iz svakog njegovog pokušaja da nanese štetu Srbiji i napakosti Aleksandru Vučiću ispliva još neki dokaz o tome kako je pljačkao svoj rođeni grad i državu dok je bio na vlasti.

I njemu, ali i svim ostalim žutim patološkim lažovima je malo to koliko su pokrali, pa bi po svaku cenu da nastave masno profitiranje na štetu građana Srbije.

Smisao njihovog javnog isticanja, usled bezidejne politike koju gaje, su samo prazne priče i laganje na račun onih koji rade i imaju najveću podršku građana Republike Srbije. Baš zato je Srbija i srpski narod ponosan na sve ono za šta žuta diletantska bagra napada i Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku. Jer narod zna da banditi napadaju rad i rezultate, sve ono za šta sami nikada nisu bili sposobni, što ih nikada nije zanimalo, jer su se bavili samo pljačkom. Takvi sa ovom zemljom i ovim narodom nemaju baš ništa - izjavila je Nevena Đurić.

#Nevena Đurić