AKTUELNO

Pokret socijalista Novog Sada izražava gađenje nad jadnim i pokvarenim obrazloženjem nikada osnovane nego od Aleksića kupljene Narodne stranke da je divljački napad na prostorije Srpske napredne stranke u Novom Sadu izazvan zbog emocija i nepravde, a ne zbog pijanstva i mržnje, rekao je predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Novog Sada Dejan Lisica.

"Nije dete krivo što mu je otac ono što jeste, ali je otac kriv što mu je sin takav. Licemeri koji svaki dan prosipaju laži i mržnju prema svima nama koji obnavljamo Srbiju i Novi Sad nakon dosovskog, Borinog i Pajtićevog orgijanja na vlasti prolivaju krokodilske suze kao Đilas pred kamerama, rekao je Lisica, i dodao:

"Licemeri koji svaki dan prosipaju laži i mržnju prema svima nama koji obnavljamo Srbiju i Novi Sad nakon dosovskog, Borinog i Pajtićevog orgijanja na vlasti prolivaju krokodilske suze kao Đilas pred kamerama.

Kako kaže, naša deca svaki dan slušaju vaše laži i uvrede o svojim roditeljima, ali ih mi vaspitavamo da ne razbijaju izloge pijani sredom uveče nego da budu dobri i vredni ljudi koji vole svoju zemlju.

"Pokret socijalista zadržava pravo da sumnja da je ovaj napad deo organizovane kampanje političkog terora, a ne incident pijanog tatinog sina i uveravamo sugrađane da fašizam u našem gradu neće proći. No passaran Boro tebi i tvojima", poručio je Lisica.

Autor:

#dejan lisica