AKTUELNO

Konačno je Demokratska stranka dobila jasan politički program: još jače vređanje i psovanje majke predsednika Vučića i njegove dece, rekao je narodni poslanik Đorđe Todorović.

- Nesumnjivo je da dugovi prema tajkunima zahtevaju posebnu poslušnost kroz kolektivnu odbranu lika i dela Marka Vidojkovića, maskote Dragana Djilasa. Ovo je njegov politički program. Bruka je što su svakodnevni primitivni napadi na porodicu Vučić postali okosnica bivšeg režima u želji da se dočepaju vlasti i pune kase. Ovo je pokazatelj da oni svoju politiku odavno nemaju i da je njihovo delovanje na javnoj sceni obeležio moralni sunovrat - navodi on.

On je ukazao na to da je Zoran Lutovac samo smešan vic i instrument u rukama Dragana Đilasa koji će svoje nadničare koristiti u nemilosrdnoj borbi protiv porodice Aleksandra Vučića ne bi li na taj način zadao niske udarce predsedniku Srbije i naterao ga da se povuče iz politike.

- Pogrešili su u računu, već im je Vucic to jasno rekao: nema povlačenja pred najgorima, za pristojnu Srbiju predaja nije opcija - zaključuje on.