AKTUELNO

Umrlica sa likom Aleksandra Vučića koja se pojavila na društvenim mrežama predstavlja vrhunac kampanje koja se skoro dva meseca vodi protiv predsednika Srbije, istakla je potpredsednica Vlade Srbije i članica predsedništva SNS Zorana Mihajlović.

- Toliki stepen mržnje, da se izabrani predsednik Srbije stavlja na umrlice, do sada nije viđena u Srbiji. Ne znam šta je mogla biti namera autora, osim da pokuša da legalizuje nasilje u društvu, i to u trenutku dok se kao društvo još oporavljamo od brutalnih ubistava u centrima za socijalni rad čije su žrtve bili žene i deca - upozorava Mihajlovićeva.

Pročitajte još: Filipovski: Nema opravdanja za fotomontažu umrlice

Ona ističe da pravljenje lažnih umrlica podseća na ružnu prošlost naše zemlje, a da Srbija danas ulazi u red modernih i uređenih država, koje se bore protiv svakog oblika nasilja.

- Kao da sve to nekom smeta i pravljenjem lažnih umrlica želi da se u Srbiji ponovi ono što smo videli pre 14 godina - kaže Mihajlovićeva i dodaje da od nadležnih organa očekuje da otkriju ko stoji iza najnovijih napada na predsednika Srbije.

#Aleksandar Vučić

#Zorana Mihajlović

'