AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u emisiji Hit Tvit na TV Pink govorio je o nedavnim napadima na njega i njegovu majku od strane Marka Vidojkovića.

Vučić kaže da mu majka ništa nije rekla o hajci koja se vodi protiv nje. Predsednik Vučić je rekao da ovakvo ponašanje najviše govori o tome šta taj deo opozicije želi, kao i da ove skandalozne izjave nikada ranije niko nije izgovorio na televiziji. Vučić u "Hit Tvit-u" kaže i kako niko nije dužan da trpi ovakve izjave o sebi.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je meni mogla majka da kaže? Ona mi nije rekla ništa! Nikada slično niste mogli da čujete ni na ovoj televiziji, ni na bilo kojoj drugoj televiziji, i to je njima bio cilj. Moja majka nije dužna to da trpi, ali svi drugi jesu. Mislite li da su ljudi koji su nosioci vlasti dužni da ovo trpe, oni su dužni da trpe kritike. Ovo nije dužan niko da trpi. Ono su 2014. godine kada sam postao predsednik Vlade, pošto smo morali da imamo mere fiskalne konsolidacije, oni su iz revolta napadali svakoga iz moje stranke ko bi pomenuo moje ime - kaže Vučić.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su još i ranije izmišljali afere o meni. Čak mi je i jedan poslanik DSS-a namigivao i tražio da priznam da je moj brat vlasnik Franša, što se posle i dokazalo da nije. Postoje centri moći u svetu koji žele da vide Srbiju neuspešnu! - rekao je Vučić.