AKTUELNO

Božidar Spasić, bivši obaveštajac je za Pink istakao je da situacija na KiM nije alarmantna, ali je izuzetno ozbiljna, dodajući da je konačno uspostavljen normalan odnos prema ponašanju okupacionih vlasti na KiM.

- Stvar je značajna, ozbiljna i napeta, ali ljudi ne treba da paniče. Niko ne pali džaba tenkove, a ako smo mi to uradili, to je jasan znak da Srbe više niko neće maltretirati - rekao je Spasić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je dodao, oni su zbog menjanja tablica doveli silnu vojsku, a to je dokaz koliko su frustrirani, ističući da iza svega stoje velike okupacione sile, koje diriguju kako treba da se deluje.

- Kako je Vučić rekao, nećemo se više nikome klanjati - rekao je Spasić.

Spasić je istakao da je preko prijatelja koji živi u Prištini, saznao da je na KiM prisutan strah, gde god vide neku nepoznatu osobu, sumnjaju da je u pitanju neki agent, gde im se od ptica, jata ptica, čine srpski dronovi - istakao je Spasić da je strah opravdan.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mi se ne zanosimo, toliko smo moćni, mi sada možemo da znamo šta je Kurti večerao, a ne to šta je radila Vjosa Osmani - nastavio je Spasić.

Govoreći o idejama koje Kurti dobija, Spasić ističe da su u pitanju tajni planovi, koji se dogovoraju na različite načine, dodajući da su u pitanju Englezi, Amerikanci i Nemci.

- Lajčak ne može sada da se opasulji - rekao je Spasić.

Autor:

#Boža Spasić

#Kim