AKTUELNO

Odbornička grupa "Mario Spasić-Uvek za rodni kraj" u Skupštini opštine Trstenik saopštila je danas da poziva Aleksandra Vučića da se kandiduje za novi predsednički mandat i da će podržati Aleksandra Vučića na predstojećim predsedničkim izborima.

Dalje u saopštenju se navodi da je Odbornička grupa: "Mario Spasić-Uvek za rodni kraj" za dva meseca kampanje postigla takav rezultat da je druga po snazi u lokalnom parlamentu, ali ako se analizira i državni nivo rezultat je veći i od SPS i SRS i POKS i svih ostalih grupa građana koje su učestvovale na izborima.

Odbornička grupa "Mario Spasić-Uvek za rodni kraj" dalje navodi da nije do vlasti u Trsteniku, ali da su kroz svoje delovanje pokazali principijelnost i u korektnim kritikama i u realnim pohvalama SNS-a i da s toga cene da Aleksandar Vučić mora ostati na čelu Srbije kako bi se sa jedne strane nastavio napredak i razvoj, a sa druge strane zaštitila Srbija od inostranog faktora zainteresovanog za podanički položaj Srbije.

"Dobro pamtimo vreme kada su premijeri bili podanici i išli u ambasade kako bi dobili dnevni red za sednicu Vlade, ali pamtimo i neaktivne predsednike koji su gledali propast i čerupanje Srbije. Zato, bez ikakve političke trgovine, 6 meseci pred izbore, jasno saopštavamo da podržavamo Vučića za novi predsednički mandat i pozivamo ga da se ponovo ksndiduje. To očekuju naši glasači i svi oni koji podržavaju dalje jačanje i dalji napredak naše jedine Srbije" - stoji u saopštenju Odborničke grupe "Mario Spasić-Uvek za rodni kraj" u trsteničkom parlamentu.