AKTUELNO

Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke ocenio je da se napadima od onih koji podržavaju Dragana Đilasa vrši dehumanizacija i predsednika Vučića i njegove porodice, kao ohrabrenje i putokaz raznim psihopatama.

Uvreda upućena majci predsednika Vučića je poruka bivšeg režima u liku Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Marinike Tepić i ostalih, kao i njima bliskih tajkuna, da je, nakon što je propao pokušaj da ih stranci dovedu na vlast, kampanja za obaranje predsednika Vučića ušla u novu fazu i da neće birati sredstva da dođu do svog cilja.

Nedavno je Saša Janković, između ostalog, obavestio javnost o razgovoru sa stranim ambasadorom koji mu je rekao da predsednik Vučić ima slabo srce. Ne treba biti Šerlok Holms, pa zaključiti šta se hoće sa napadima na porodicu nekoga za koga kažete neko ima slabo srce, a za koga znate da je, kao i svaki drugi čovek, vezan za svoju porodicu.

Takođe, ovakvim napadima se vrši dehumanizacija i predsednika Vučića i njegove porodice, kao ohrabrenje i putokaz raznim psihopatama da je svako delo protiv bilo kog člana porodice Vučić poželjno i bogougodno.

Nije bilo političara u Srbiji kome je porodica tako sistematski, organizovano i brutalno vređana i javno linčovana, kao što se dešava sa porodicom predsednika Vučića, niti je ikada protiv bilo koga vođena ovako brutalna kampanja. Cilj ovog javnog linča je da se predsednik Vučić fizički ukloni iz političkog života, kada već ne može da bude pobeđen na izborima.

Zato ljudi u Srbiji koji podržavaju predsednika Vučića, ona tiha i pristojna većina, koja želi dalji razvoj i napredak naše zemlje, mora da se jasno i glasno suprotstavi ovim podlim i prljavim planovima i da bivšem režimu pošalje poruku da je dosta njihovog nasilja, da su ružna politička prošlost naše zemlje i da će u toj prošlosti i ostati.