AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je večeras iz Budimpešte o svim aktuelnim temama, uoči sutrašnjeg Četvrtog demografskog samita u prestonici Mađarske.

Predsednik Vučić osvrnuo se i na jučerašnji nastup poslanice SNS Nevene Đurić.

- Napali su Nevenu Đurić, to dete je najtalentovanije koje sam video u politici u poslednjih 20 godina. Kad je neko mlad, imaće ponekad nervoznije nastupe i praviti greške, ali ono što je ona pokazala je nešto zbog čega mi se vratio osmeh na lice. Pokazala je ogromnu strast i predanost, to je za vladajuću stranku skoro nemoguće. Pokazala je takvu energiju i srčanost koja me je podsetila na vreme kada sam ja bio mlad, ali je ona pametnija i bolja od mene - rekao je Vučić i dodao:

- Video sam nešto što dugo nisam video, to ne može da se nauči napamet, moraš da se boriš za svaki sekund. Videćete u budućnosti, to zavisi od njenog rada, ako bude marljivo radila, biće voma važna u naši zemlji, a loši komentari su zato što su to osetili da se pojavio neko mlad, ko ih je rasturio. Ko se razume u politiku, zna ko može da uspe - rekao je Vučić.