AKTUELNO

Nevena Đurić, narodna poslanica, poručila je da je tajkunski megafon Dragana Đilasa, koji se predstavlja pod imenom Marinika Tepić, potpuno je izgubio kompas.

- Razlozi za to leže u činjenici da drhte od suda naroda na narednim izborima, a koji nikako nije na strani podlaca koji su narod unesrećili – naglasila je Đurić I dodala:

- Megafonka, navodno, iskreno veruje u sopstvenu laž da "zdušno" brine o našim građanima.

Kako kaže Đurić, videli smo brigu za našu omladinu onog momenta kada se fotografisala sa licima koji našoj deci prodaju drogu na ulicama.

- Videli smo brigu za srpski narod kada nas je lažno optužila za genocid u Srebrenici – kazala je ona I dodala:

- Videli smo koliko je dosledna u svojim stavovima dok je pretrčavala iz jedne stranke u drugu, jer je zapravo išla tamo gde će uspešnije profitirati za sebe, a ne tamo gde će se više boriti za građane. Videli smo i kako izvanredno zloupotrebljava poziciju pokrajinske sekretarke. I nikako da se takvo mrziteljsko zlo stiša i obuzda.

- A samo iz navedenog možemo da zaključimo koliko je zapravo sposobna. Isključivo za malverzacije.

Đurić ističe da pristojna Srbija nikada neće biti na strani preletacice od zanata koja je javno pozivala na nasilje i haos u Srbiji, čak i na krv, a sve sa ciljem rušenja legalne i legitimno izabrane vlasti.

- U pravu je kada kaže da je goli život u pitanju. Samo neće da kaze čiji – rekla je Đurić koja je dodala da za nju i njoj slične se ne treba sekirati, takvima ne fali nista.

- Profitirao je njen gazda više nego što bilo ko od nas može i da zamisli. Od toga danas placa Marinike megafon, i to masno, jer teško da će se još nekad naći osoba koja u tolikoj meri blati sopstvenu državu i narod. Pitanje je, zapravo - šta ćemo sa životima ljudi kojima te Marinike prete novim razbijanjem glava? Šta ćemo sa životima njihovih porodica? – upitala je Đurić I dodala:

- Srbija zna da od ovih paklenih pretnji neće biti nista dok Srbiju vodi, i dok se za sve nas bori Aleksandar Vučić. Država je danas u sigurnim rukama. Neće narod dozvoliti da nam najgori od najgorih izgrađeno unište, stečeno opet otmu, a budućnost potpuno oduzmu. Zato i nema nameru da se sklanja i povlači pred njihovim pretnjama. Pred tajkunima i njihovim placenicima poštena Srbija ne odstupa ni korak.

#Dragan Đilas

#Nevena Đurić