AKTUELNO

Zoran Tomić, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik, se oglasio, i istakao da su maske mafijaša predvođene Draganom Đilasom i Marinkom Tepić podavno pale.

- Maske mafijaša iz bivšeg režima predvođenih Draganom Đilasom i Marinikom Tepić su definitivno pale. Nikad oni nisu nameravali da sednu i da sa nekim razgovaraju o izbornim uslovima, niti ih dijalog zanima. Cela priča oko razgovora uz podršku stranaca je bila fasada za pripremu onoga u čemu su najbolji, a to je da lome, ruše i kroz nasilje uništavaju. Sada govore kako su nezadovoljni predlogom koji je došao iz Brisela, istog onog gde je Đilas svojim nemuštim engleskim tužio Srbiju i njene građana pred strancima da mu ne daju da je zajaše mimo volje građana i nastavi svoju pljačku. Očigledno da je 619 miliona evra danas za tajkunski standard premalo, jer se lopovska familija Multikom multiplikovala pa traže još, svi da se zadovolje. Kod njih nikad alternativa nasilju nije ni postojala, jedina alternativa bila je da ih Brisel ustoliči na vlast u Srbiji i da njihove funkcije postanu valjda nasledne. Pošto toga nema, a neće ni biti, nastaviće bivši režim po starom a to znači nasilje, kamenice i upadanje u ustanove - rekao je Tomić i dodao:

- Po ko zna koji put, svesno ili ne, otvoreno govore o tome šta bi radili da su na čelu države, a sve to klevetnički pripisuju sadašnjoj vlasti. Nisu se naučili da ako oni imaju amneziju, građani Srbije od te bolesti ipak ne pate, već i danas odlično pamte njihove pljačkaške privatizacije, rasprodaju državne imovine, zloupotrebu javnog položaja, njihovo agitovanje i rezolucije da Srbe i Srbiju proglase genocidnim, dok sami idu po svetu da se izvinjavaju kome stignu.

Prema Tomićevim rečima, Marinika Tepić kaže da ne može na duši da nosi teret ako se nekom građaninu nešto desi tokom protesta, ali da drugo rešenje nemaju?

- Videli smo kako "ne može" u julu prošle godine, pa i onomad dok su bili na vlasti, kada su nepodobne građane otvoreno linčovali, a u sprezi sa svojim kriminalcima radili na njihovom progonu iz gradova u kojim zive. Zaboravila je Marinika očigledno svoju tamnu prošlost, verovatno pod istim uticajem pod kojim je kokoške u Moroviću videla kao dilere droge.

Tomić poručuje, da neka shvate tajkuni i njihove uposlenice da su građani ti koji na izborima odlučuju ko će ih predstavljati na čelu države.

- Da su ljudi u ovoj zemlji to mnogo puta već jasno rekli i da će to ponovo učiniti vrlo rado. Izborni uslovi su svakako poboljšani u odnosu na vreme tajkunskog mraka, a oni koji su iskreno želeli da u tome doprinesu nisu se krili iza stranaca, već su direktno o tome razgovarali u Narodnoj skupštini. Nisu ni Đilasu ni Mariniki problem izborni uslovi, problem im je Aleksandar Vučić, koji je zaustavio njihove kriminogene aktivnosti, pljačkanje naroda i države i koji svojim radom i politikom Srbiju čini boljim mestom za život građana. Zbog toga je podrška koju dobija od naroda ogromna, i zato narod neće dozvoliti da nasilje na ulici bira ko će vladati Srbijom. Vreme je da Đilas i njegova svita prihvate svoje mesto na smetlištu političke istorije. Mada niko danas ne očekuje previše od kukavica koje se volje građana plaše - rekao je Tomić.

Autor: