AKTUELNO

Sandra Božić, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodna poslanica, rekla je da može da se složi u jednom sa Draganom Đilasom, a to je da njegove konferencije za novinare jesu jedinstvene.

- Kada na konferencijama ne besni na novinare i odbija da odgovori na njihova pitanja, usamljen je slučaj u svetu politike da se tajkun, lopov i zlostavljač slobodno bavi politikom i praktikuje je otvoreno samo sa jednim ciljem, da pokaže koliko je još sposoban da poharači i pokrade džepove građana i definiše sebe kao jedinstvenog i najvećeg lopova u istoriji ovog naroda - rekla je Božić i dodala:

- U pravu je Dragan Đilas i kada se žali na broj strana koji mu posvećuju novine i broj sati koji mu posvećuju televizije. S obzirom na sve malverzacije, tajne račune, neodgovornu politiku zalužuje mnogo, mnogo više prostora u svim medijima. I kada kaže da Srbija nije jednako Vučić - sigurno misli na devastiranu i ekonomski posrnulu Srbiju s kraja njegovog i mandata koterije kojom upravlja. Zahvaljujući pravnoj i slobodnoj državi za koju se svi mi iz Srpske napredne stranke borimo, moguće je da se iznose različite neistine u đilasovim medijima; a koje imaju isključivo za cilj da stvore atmosferu linča predsednika Srbije. Svedoci smo sve češćih napada koji postaju sve prljaviji kako se bliži početak predizborne kampanje - zna štetočina Đilas da je državna kasa ponovo puna i da će, ukoliko dođe na vlast, opet imati priliku da višestruko uveća svoje račune na egzotičnim destinacijama.

Ona ističe da gotovo za sve što se tiče Đilasa i njegova lopovska ekipa ima dvostruke standarde.

- Njemu je dozvoljeno da bez prekida monstruozno napada decu Aleksandra Vučića, ugrožava im integritet i bezbednost, vodi brutalnu kampanju laži i uvreda predsednika Srbije, dok s druge strane, licemer, ne može da se obuzda kada mu nezadovoljni građani na ulici viču da je lopov. Međutim jedno je sigurno, može da podnese i 1.500 tužbi, to neće promeniti mišljenje građana Srbije koji znaju gde se nalazila Srbija u vreme njegove interesne grupe i plaćenika sa platne liste njegovih privatnih firmi - rekla je Božić i dodala:

- Poslednji u nizu napada koji traje uporedo s napadima iz inostranstva na vitalne interese Srba, pokazuje da je Đilas spreman i na pakt s đavolom samo da se vrati na državne jasle i dovrši posao uništavanja Srbije. To mu neće proći, a građani će to jasno pokazati na izborima koji slede.

#Dragan Đilas

#Sandra Božić