AKTUELNO

Jelena Obradović, narodna poslanica i članica SNS komentarisla je danas izjave Dragana Đilasa i upozorila na to da su se građani Srbije susretali sa velikomnemaštinom.

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

Đilas u moru svoje bezidejnosti i večite fascinacije Aleksandrom Vučićem, počinje u svojim izjavama čak i da kopira slogane Srpske napredne stranke. Problem je, međutim, što koristi reči koje ne razume. Kaže "da mora još jače i brže da radi za Srbiju" ili "da nikada neće da potpiše da Kosovo bude nezavisno". Ali u svojoj pomahnitalosti zaboravlja da je upravo njegov žuti kartel postavio granice na Jarinju i Brnjaku, a njegovi poverenici na Kosovu i Metohiji javno priznaju lažnu državu i rade protiv Srbije. Zato Đilasove izjave postaju ujedno i smešne i zabrinjavajuće. Građani Srbije mogli su na ličnom primeru Dragana Đilasa videti kako se to "jače i brže" radi za svoj džep i kako se 619 miliona evra novca građana Srbije krije po tajkunskim računima širom sveta, od Mauricijusa do Kine. Izgleda da se ti milioni evra "jače i brže" tope za finansiranje svakodnevne brutalne kampanje u njegovim tajkunskim medijima protiv svih članova porodice Vučić, pa čak i protiv dece. Ovakve Đilasove izjave su i zabrinjavajuće, jer pohlepa i glad za državnim novcem ne prestaje. Pa bi sada ponovo, po istom oprobanom modelu, da još jače pljačka i pustoši gradske budžete, ostavljajući porodilje i decu bez novca, prazan pio fond, pozatvarane fabrike i još brže nezaposlenost vrati na istorijski maksimum 26 odsto kakav je bio u vreme njegove mafijaške vlasti.

To vreme nemaštine, gladi, ranjene i razorene Srbije koja je krvarila u svakom društvenom i ekonomskom segmentu se nikada neće vratiti, jer je upravo Aleksandar Vučić neprobojni štit za ambicije tajkuna poput Đilasa i njegovih političkih hijena večito gladnih novca građana Srbije.

Država Srbija sa Predsednikom Aleksandrom Vučićem na čelu se nepovratno promenila. Postala je evropski ekonomski lider po stopi rasta, po broju stranih investicija, lider u borbi protiv Korona virusa. Srbija u ovom trenutku ima preko 60.000 gradilišta. Grade se klinički centri, kovid bolnice, škole, vrtići, Srbija se premrežava autoputevima. To je Srbija sigurna i stabilna Srbija koja svakoga dana još "jače i brže" ide napred. Srbija koja nikada više neće biti u rukama tajkuna i mafijaša, ma koliko se kitili tuđim rečima, ili hrabrili prostačkim pretnjama nasiljem. Danas se gleda samo rezultat, a bas to bivši režim nema.