AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je u jutrošnjem TV gostovanju i o svojoj deci i napadima na njih kao i napadima na njegovu porodicu.

Komentarišući fotografiju najstarijeg sina Danila koja je kružila mrežama, predsednik je rekao da je neverovatno da im "sada i to smeta što dete ide da uči da kuva jer želi da se bavi time..."

- Dete radi u vinoteci, ide, uči da kuva, jer želi da se bavi time... - pojasnio je predsednik dodavši da mu ne pada na pamet da moli te tajkune da prestanu već je rekao: Samo udrite!

Objasnio je i zašto mu stalno udaraju na decu...

- Jer znaju da se sekiram... Mene briga šta pričaju o meni i da sam budala, ludak, psihopata... Šta bi rekli ovi kamermani ovde kad bi to bila njihova deca... Ljudima dođe komšinica u kuću pa im kaže nešto pa im nije pravo a na moju decu udaraju svaki dan pred pet miliona ljudi... Ja sam u našim medijima najnapadaniji što je i normalno jer sam predsednik i moje je da to trpim - rekao je Vučić gostujući jutros na TV Prva.

- Ceo smisao politike opozicije jeste da unište život Vučićevoj deci jer ne mogu da pobede, jer nemaju program i znate li šta su oni uradili... Neki klinički centar možda ili muzej - rekao je predsednik.

On je dodao i da je čuo da mu se sin Danilo ženi pa zbog te svadbe nema kovid mera.

- Niti se ženi niti ima ikakve svadbe... Dete rade, ide uči da kuva, hoće da se bavi time - dodao je predsednik Srbije a onda prokomentarisao i sledeće:

- Bio na Halkidikiju, neki paradajz turizam, tamo gde idu ovi naši Srbi, dotakao se predsednik i fotografije najstarijeg sina sa letovanja.

- Ja živim za Srbiju a ne za bogatstvo, ja živim za narod, zaključio je pred kraj gostovanja.

Autor: