AKTUELNO

Dr Vojislav Šešelj lider Srpske radikalne stranke je prokomentarisao sutrašnje ustoličenje Mitropolita Joanikija dodajući da Milo Đukanović i Zdravko Krivokapić usaglašavaju svoje poteze, dodajući da se planira blokada puteva koji vode do Cetinja.

SUTRAŠNJE USTOLIČENJE MITROPOLITA JOANIKIJA

Kako Šešelj dodaje, pokojni Patrijarh Amfilohije je zaslužio da bude svetac celog života, ističući da on zasigurno nije mogao da planira šta će se odvijati u Crnoj Gori.

Govoreći o očekivanjima za sutrašnji dan, Šešelj ističe da se nada da sukoba neće biti, jer, kako napominje, ako se nešto dogodi, to će biti poziv na građanski rat koji nije dobar ni za Crnu Goru ni za Srbiju.

- Umešane su i strane službe, Krivokapić je stalno po zapadnjačkim ambasadama, a oni daju instrukcije i Milu i Krivokapiću - objašnjava Šešelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Šešelj je u Jutarnji program Pinka doneo snimljeni razgovor između Dragoslava Milovanovića Galeta i advokata Dragoslava Ognjanovića Miše, snimljenog 17. maja 2018. godine.

- Obojica su pokojnici, nemam razloga nikoga da branim, ali njihova ubistva treba rasvetliti. Obojica su bili u škaljarskom klanu... - kaže Šešelj.

Milan Knežević jedan od lidera Demokratskog fronta uključio se u Jutarnji program putem Skajpa gde je otkrio da je na Veću za nacionalnu sigurnost izuzeo svoje mišljenje, jer je smatrao da se zabrani skup koji nije u skladu sa zakonom, koji je, kako ističe trebao biti najvaljen 6 dana ranije.

- Nisam naišao na podršku članova veća, a mi smo kroz jednu nemuštu formulaciju dobili situaciju da postoji mogućnost da sutra dođe do nekakvog okupljanja - priča Knežević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako dodaje, sama činjenica da je zaplenjena jedna količina narkotika i oružja, daje jasan znak da se radi o složenosti bezbednosne situacije.

- Apelujem na sve građane koji su protiv ustoličenja, da se izdignemo iznad svega toga, jer posle nemira i sukoba nikome u Crnoj Gori ne bi bilo dobro - dodaje Knežević.

Autor: