AKTUELNO

Kao što sam nedavno i predvideo, bizarni napadi tajkunskih medija na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića nastavljaju se pojačanom žestinom, i danas Đilasovoj propagandnoj mašineriji smeta čak i kad se Danilo Vučić viđa sa porodičnim prijateljima, kaže član Predsedništva SNS Nikola Selaković.

- Danilo Vučić, koji se, zamislite sramote, fotografisao sa grupom uglednih kuvara, među kojima je i Tomaž Kavčič, veliki prijatelj Srbije i njen počasni konzul u Sloveniji, ali i porodični prijatelj Vučića, uskoro će izgubiti pravo da se pojavi bilo gde u javnosti a da ga ne razapinju Đilasova piskarala - naveo je Selaković.

Prema njegovim rečima, nijednom građaninu Srbije, pa ni sinu predsednika Vučića, ne sme biti uskraćeno pravo na zaštitu od progona, a ovo što se događa je najblaže rečeno medijski linč članova predsednikove porodice.

I ovom prilikom poručujem tajkunskoj propagandnoj mašineriji da ću se i ja lično i stranka kojoj pripadam, a verujem i svi građani koji podržavaju predsednika Vučića, svim snagama boriti protiv nastojanja da se jednom mladom čoveku uskrati pravo da postoji i diše.

- Naglašavam još jednom da krajnja meta ovakvih suludih napada nije Danilo Vučić, već njegov otac, koji je Srbiju vratio u red snažnih, samostalnih i slobodnih država, i koji je zbog toga trn u oku, ne samo tajkunima, već i svim drugim neprijateljima uređene i uspešne Srbije - istakao je Selaković.

#Nikola Selaković