AKTUELNO

Predrag Jeremić, urednik portala "Embargo", govoreći o Crnoj Gori, ističe da kada zemlja nema zdravu politiku, hvata se za besmislene stvari, kao što su najave protesta tokom ustoličenja mitropolita Joanikija.

- Zašto ne dozvoliti ljudima da imaju versku slobodu, da poštuju tradiciju? Zašto se od toga pravi spektakl? Očigledno je da Milova ekipa ne može da se pomiri sa izbornim rezultatima - kaže Jeremić.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeremić podvlači da vetar u leđa ovakvim potezima jeste novac, dodajući da nova vlast koja funkcioniše u Crnoj Goru je čudnim kompromisnim odlukama i stvarima bez ilustracije doprinela ovakvom stanju.

- Setite se koliko se formirala Vlada, novi premijer balansira. Neće da se zamera vrhovnom vođi i komandantu ali i narodu, a tim balansom pravi greške i propuste i čudnu situaciju. Biračko telo je zbunjeno, i postavlja se pitanje da li je urađeno ono što je trebalo - priča Jeremić.

Foto: TV Pink Printscreen

Veljko Nestotović, rednik na portalu "Kosovo online", potvrđuje da je Crna Gora u gorem položaju nego pre izbora. 

-To je Milova politika, i posle tih 100 godina, nekome odjednom nešto smeta. Problem je Porfirije, Joanikije... A ako dođe do incidenata, jedini krivac je Milo - kaže Nestorović. 

Autor:

#Mitropolit Joanikije

#Predrag Jeremić

#Veljko Nestorović

#ustoličenje