AKTUELNO

Predsednik je pozdravio sve prisutne i zahvalio se na svemu što rade za Srbiju.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uključio se telefonskim putem tokom svečane večere koje je za poljoprivrednike organizovao predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma u Paraliji.

Predsednik je pozdravio sve prisutne i zahvalio se na svemu što rade za Srbiju.

- Tačno je da smo doneli odluku o povećanju premija za mleko sa 7 na 10 dinara, i trudićemo se da poboljšamo položaj svih poljoprivrednih proizvođača. Znam da razumete da je država bila zapuštena u svakom segmentu. Moramo da gradimo i puteve, i pruge, i bolnice, i sve to u najteže vreme – kada imamo pandemiju koronavirusa – rekao je predsednik.

Vučić se zahvalio svima koji su razumeli teškoće sa kojima se Srbija suočava, od spoljnih pritisaka po pitanju Kosova i Metohije i Republike Srpske, do teške ekonomske situacije koja je nasleđena.

- Hvala vam što ste uvek podržavali racionalan, pragmatičan i pametan put Srbije, što ste je uvek voleli, što ste razumeli probleme i radovali ste se uspesima i bilo vam je teško onda kada nismo išli napred. Želim da vam kažem veliko hvala na radu i trudu, i na energiji koju dajete našoj divnoj Srbiji – rekao je predsednik.

Vučić je poželeo lep provod poljoprivrednicima u Paraliji.

- Nadam se da ćemo se uskoro videti u Pomoravlju i svim drugim delovima naše lepe Srbije, i da ćemo nastaviti zajednički da radimo. Moja poruka vama je da nema nazad, možemo da idemo samo napred. Nećemo povratak u prošlost i hoćemo da obezbedimo sigurniju budućnost za našu decu – rekao je Vučić, nakon čega je pozdravljen velikim aplauzom prisutnih i povicima: „Za Vučića!“.

Živela Srbija i hvala vam još jednom!

Predsedniku je potom estradna umetnica Gordana Lazarević zapevala „Ne može nam niko ništa“.

Ekskluzivan snimak iz Paralije pogledajte u nastavku:

Podsetimo, delegacija od 1.000 poljoprivrednika iz 35 gradova i opština Srbije, juče je stigla u Paraliju podno Olimpa u Grčkoj. Najveći konvoj krenuo je sa parkinga Akva parka u Jagodini - 600 poljoprivrednika je sa teritorije grada Jagodine, a 400 iz drugih 35 gradova i opština.

#Aleksandar Vučić

#Dragan Marković Palma