AKTUELNO

Već više od mesec dana traje prljava kampanja koja se vodi protiv predsednika Aleksandra Vučića, a sada je glavna meta postala Televizija Pink.

Jutarnji program biće posvećen napadima na televiziju Pink koje je započeo bivši zaštitnik građana Saša Janković, pošto je pokrenuo peticiju da se RTV Pink oduzme nacionalna frekvencija.

Podsetimo, Janković je već poznat po tome da brani reketaša Aleksandra Rodića, sa kojim indirektno učestvuje u svakodnevnim napadima na predsednika Aleksandra Vučića, a sada je na meti i televizija Pink.

Pročitajte još: MITROVIĆ OTVORENO RODIĆU: Građanska Srbija dopustila je da ih tvoja poltronska i mlohava klika razmrlja (VIDEO)

Aleksandar Rodić, vlasnik Adria medija grupe, odbija da plati porez državi u visini od 450 miliona dinara, a kako bi izbegao ovu obavezu i vratio ukradeni novac građanima Srbije, služi se napadima na predsednika i državu.

U vezi sa napadima Saše Jankovića na RTV Pink oglasila se večeras i Srpska napredna stranka saopštenjem u kojem ističu da bi "on (Saša Janković) u jednom danu, po kratkom postupku, uveo diktaturu, pogasio sve medije čija mu uređivačka politika nije potaman, pa i one najveće poput RTV Pink, a građane bi, verovatno, po strategiji svojih savetnika, vešao na banderama ili linčovao na ulicama".

Pročitajte još: MARIJA OBRADOVIĆ OŠTRO OPOZICIJI: Prošlo je vreme kada su se cenzurisali mediji, ukidale slobode građana i pljačkalo na svakom ćošku!

Dokad će trajati napadi, šta im je cilj i kako stati na kraj uništavanju demokratije, za koju se pojedinci, navodno, zalažu, a uporno se obrušuju na nju, biće glavne teme za goste Jutarnjeg programa televizije Pink.

#Jutarnji program

#Napad

#Televizija Pink

'