AKTUELNO

Član Izvršnog odbora opozicione Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević pozvao je vlast u Subotici da oduzme prostorije “Fondaciji kapetan Dragan” u tom gradu na severu Vojvodine, a tim povodom, oglasila se i Srpska napredna stranka u Subotici.

- Gradski odbor Srpske napredne stranke Subotica najoštrije osuđuje pokušaj Demokratske stranke u Subotici da fabrikuje laži kao što to rade njihovi mentori na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, a da rezultate aktuelne Vlade RS negira, minimizuje, i nipodaštava dovodeći ih u negativni kontekst - rekli su iz Srpske napredne stranke, pa dodali:

- Svako ko od istine beži, teži da laž pobeđuje, a upravo takvo bilo je i jučerašnje obraćanje javnosti DS koja u dokolici režira najgnusnije laži izrečene na račun Srpske napredne stranke.

- Vaš neuspeli pokušaj da Srpsku naprednu stranku koja kroz lokalnu vlast u Subotici rukovodi gradom dovedete u vezu sa aktivnostima Fondacije kapetana Dragana, koju sramno nazivate mafijaškom organizacijom, samo je dokaz koliko ste u svojoj bezidejnosti spremni da iznosite laži. Fondacija je, prema rečima nadležnih iz Gradske uprave poštujući propise i proceduru, postala zakupac poslovnog prostora u Subotici a od strane Gradske uprave ispoštovane su sve zakonske procedure. „Luksuzni“ prostor, koji pominjete u vašim navodima, čak tri puta bezuspešno je oglašavan za izdavanje u zakup, te je teško poverovati da bi takvom “luksuzu” neko dugo odolevao - objašnjavaju iz Srpske napredne stranke.

Kako ističu obraćajući se DS - u Subotice, očigledna je njihova nervoza, politička bezidejnost, bahatost, i očajnička želja da se domognu vlasti po svaku cenu kako bi nastavili da pljačkaju – svakodnevno rastu. Zato su, kako navode iz SNS - a, odlučili da svakodnevno fabrikuju laži po instrukciji njihovih mentora, te podržavaju i citiraju laži jednog psihopate i ubice, kao što je Belivuk koristeći to kao politički argument napadima na predsednika države.

- Ne odgovara vam, gospodo iz Demokratske stranke, Srbija u kojoj nema mesta za pljačku koju ste sprovodili dok ste bili deceniju na vlasti. Takođe, vaš režim je ostao crnim slovima upisan i u istoriji Subotice, a taj mračni period iskoristili ste, umesto da doprinesete boljem životu sugrađana, kao polugu za sticanje moći, ličnog bogaćenja i stvaranje poslovnih imperija, dok su za to vreme ljudi ostajali bez posla i u borbi za goli život. Pobeda koju će Srpska napredna stranka ostvariti na predstojećim izborima biće najbolji dokaz da građani podržavaju politiku Aleksandra Vučića - dodaju iz SNS - a.

- Niste vi, gospodo iz Demokratske stranke na sreću Srbije, ti koji odlučuju ko će upravljati državom. O tome su reč dali i daće uvek građani, koji su više nego jasno poslali poruku koga žele na čelu države, i tako vas poslali u istoriju - zaključili su.

Autor: