AKTUELNO

Kao bomba je odjeknula vest da je glumac Dragan Bjelogrlić žestoko nasrnuo na reditelja Predraga Gagu Antonijevića u lobiju jednog hotela tokom festivala u Nišu.

Svi smo videli šta se desilo u Nišu – da je glumac Dragan Bjelogrlić mučki i divljački pretukao reditelja Predraga Gagu Antonijevića, čoveka starijeg i fizički slabijeg od sebe, kaže za Pink Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik “Informera”.

Na konstataciju voditeljke da je Bjelogrlić priznao da je pretukao reditelja, Vučićević kaže da je priznao “na vrlo čudan način”.

- Da je izašao i rekao: “Žao mi je. Izvinjavam se kolegi Antonijeviću, javnosti, desilo se, bio sam iznerviran, pala mi je klapna, bio sam neuračunljiv, pijan…”, ne, on je rekao: “Žao mi je što je meni upropaščena premijera i što sam podlegao provokacijama”. Kojim provokacijama? – zapitao je urednik “Informera”.

Foto: TV Pink Printscreen

Ističe da je Bjelogrlić uradio mnogo za srpsku kulturu i da je reč o velikom glumcu. Ipak, incident u Nišu mu ne ide na čast i velika je sramota, ocenuje Vučićević.

- Da je bilo ko drugi uradio slično, bio bi veliki skandal, ali pošto Bjelogrlića njegovi bezrezevno podržavaju, pa ga čaki sada zovu “Bjela”, onda to ništa nije strašno – rekao je Vučićević za Pink.

Foto: privatna arhiva

Ističe da Gaga Antonijević nije došao nepozvan u Niš, već da je poziv dobio od gradonačelnice, što je ona i potvrdila za medije.

Dodaje i da Bjelogrlić “laže kao pas” kada kaže da je bio isprovociran.

- Navodno je krenuo ka WC-u, pa mu je usput Antonijević nešto dobacio i isprovocirao ga. Zato ga je Bjelogrlić istukao. Međutim, na snimku se vidi da je to laž i da Antonijević, dok mu Bjelogrlić prilazi, uopšte ne vidi glumca. Sedi u separeu, gleda u drugu stranu i nijednom rečju mu se ne obraća, već priča sa koleginicom – kaže Vučićević.

Dodaje da je Bjelogrlić pesnicom iz sve snage udario reditelja u glavu, što može biti jako opasno.

Video: Pink.rs

Vučićević je pozvao Bjelogrlića da do petka objavi koliko je novca dobio od države, od “zlog režima i zlog Aleksandra Vučića” za svoje projekte.

- Neka kaže koliko je novca dobio u poslednjih pet godina, a ja ću, “režimski tabloid”, da objavim u petak koliko je novca “Informer” dobio. Pa da vidimo ko je dobio više! – kaže Vučićević za Pink.

Foto: Informer.rs/D K.

Ističe da Bjelogrlić godinama dobija novac od svih režima za svoje projekte.

- “Tomu” je snimio od državnih para, i gde je odveo taj film na premijeru – na Sarajevski filmski festival gde se otvoreno, decenijama unazad, propagiraju najgori antisrpski filmovi. Nije pozvao nijednog srpskog zvaničnika na premijeru, ali je on otišao u Sarajevo i tamo glumio nekakvu opoziciju – kaže Vučićević.

#Dragan Bjelogrlić

#Dragan J.Vučićević

#Novo jutro