AKTUELNO

Kako navodi otac, nikada ranije nisu imali problem sa Albancima.

Dečaka (13) srpske nacionalnosti napala su tri maloletna Albanca u centru Kosovske Kamenice, navodno, bez ikakvog povoda, dok se vraćao kući iz prodavnice.

Foto: kosovo-online.com

Dečaku je od udarca krenula krv iz nosa, a on i njegova porodica pretrpeli su ogroman stres. Kako kažu roditelji, do sada nisu imali problema sa Albancima. Policija je upoznata sa tim ko su napadači, a obavešteni su i njihovi roditelji.

- To su isto maloletna lica, jedan je 13, jedan je 11 i to treće dete ja ne znam koliko godina ima. Obavešteni su im roditelji. Dok smo ja i supruga davali izjavu od njih niko nije bio - kaže Nenad Stanković, otac napadnutog dečaka.

Foto: www.kosovo-online.com

Potvrdio je da su to deca iz albanskih porodica, ali da do sada nisu nikakva loša iskustva imali sa njima.

- Nikada problem nismo imali sa Albancima, normalno smo živeli. Do današnjeg dana niko mi nije došao na vrata da zakuca niti je moje dete nekada nekoga diralo. Ovo sve nas je veoma šokiralo - rekao je Stanković i dodao:

Pošalješ dete u prodavnicu dođe ti u lokvi krvi. To je na sve strane krv, iz usta, iz nosa. On je pao dole i dovoljan je udarac u nos da mu krv šiklja na sve strane - naglašava Stanković.

Foto: kosovo-online.com

#Kosovska Kamenica