AKTUELNO

Prema njegovim rečima taj unutrašnji sukob je toliko veliki da Radulović i Klanšček jedan od drugog traže ostavku.

Član Glavnog odbora SNS Goran Vesić poručio je da je za predsednika pokreta DJB Sašu Radulovića vreme da prihvati da je Srbija demokratska zemlja u kojoj građani imaju pravo na svoje mišljenje i takođe da "ostavi na miru SNS i neka sa (Brankom) Klanščekom raščisti ko je predsednik njihovog fantomskog pokreta".

Vesić je povodom saopštenja pokreta DJB naveo da su i tu ponovo prevarili javnost da se Radulović nije raspravljao sa članovima svoje stranke već navodno sa članovima SNS i dodao da Radulović "nema samo problem sa istinom i moralom što je opština poznato već i sa pamćenjem".

- Branko Klanšček je član pokreta DJB, a teško optužuje Radulovića za otimanje mandata na Vračaru, faksifikovanje izborne liste i nepotizam pošto mu je lista puna kumova, žena i šurnjaja - objašnjava Vesić.

- Ko je u pravu, Klanšček ili Radulović nas ne interesuje, ali prestanite više da mešate SNS u vaše unutrašnje sukobe i svađe. Cclanovi naše stranke stajali su za to vreme mirno na našim štandovima i razgovarali sa građanima o budućim planovima za razvoj Vračara. Dakle, taj Klanšček je vaš - podvukao je Vesić.

Kako je dodao za Radulovića je zaista vreme da prihvati da je Srbija demokratska zemlja u kojoj građani imaju pravo na svoje mišljenje o politicarima "pa ne znam zašto ga čudi to što su mu na pijaci vikali da je lopov, stečajni upravnik i da duguje za porez".

On je naveo da umesto da se suoči sa stavom građana o njegovim mutnim radnjama Radulović laže sebe ubeđujući se da ga ne vole samo pristalice SNS. Što se izbora tiče Radulović je pre nekoliko meseci ucestvovao na njima i izgubio, dodao je Vesić.

- Građanima je pokazao kako ih potcenjuje pošto su mu na listama kao i skupštinama opština rođaci, kumovi, snaje i šurnjaje, a skupštini Srbije su mu veliki strucnjaci kao što su astrolog i prodavačicama mobilnih paketa. Dakle, neka ostavi na miru SNS i neka sa Klanščekom rašcisti ko je predsednik njihovog fantomskog pokreta - zaključio je Vesić.

S. P.

'