AKTUELNO

Prvi potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i ambasador Ruske Federacije Aleksandar Čepurin razmotrili su danas aktuelna pitanja bilateralnih odnosa i aktivnosti koje su planirane u narednom periodu.

Kako je saopšteno iz MSP, ambasador Čepurin je tom prilikom uručio čestitku ministra inostranih poslova Ruske Federacije Sergeja Lavrova ministru Dačiću, povodom njegovog imenovanja na dužnost prvog potpredsednika vlade i ministra spoljnih poslova.

OPOZICIJA U PANICI - IPSOS istraživanje: REKORDNA PODRŠKA SNS-u - 53 odsto! (VIDEO)

U čestitki Lavrova, koji Dačića oslovljava najpre sa gospodine ministra, a potom mu se obraća sa dragi Ivice, se uz čestitke navodi da je uveren da će rusko-srpske veze, koje se baziraju na dubokim istorijskim tradicijama i opširnim zajedničkim interesima, nastaviti da se dinamično razvijaju u različitim oblastima za dobrobit naših bratskih naroda.

"Računam na dalji aktivni i sadržajni dijalog po širem krugu pitanja bilateralnog i međunarodnog dnevnog reda. Molim vas da primite, gospodine ministre, moje iskrene želje zdravlja, prosperiteta i uspeha u radu?, navodi se u čestitki šefa ruske diplomatije.

#Aleksandar Čepurin

#Ivica Dačić

'