AKTUELNO

Vučić je 4. jul čestitao u svoje lično, i u ime građana Republike Srbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je predsediku SAD Donaldu Trampu, 4. jul, Dan nezavisnosti, izrazivši istovremeno punu spremnost na saradnju sa njim lično i američkim zvaničnicima na ostvarivanju zajedničkih ciljeva.

Pročitajte još: Mogerini na Tviteru: Dogovoren početak nove faze dijaloga

Upućujući srdačnu čestitku u ime građana Srbije i u svoje ime, uz želje za prosperitet SAD i blagostanje prijateljskog američkog naroda, predsednik Vučić je poručio da je uveren da će Srbija i SAD u predstojećem periodu nastaviti sa intenzivnim unapređenjem i razvijanjem bilateralne saradnje i partnerskih odnosa naših država, što će doprineti ne samo prosperitetu naših dveju zemalja, već i obezbeđivanju dugoročne i održive stabilnosti regiona Zapadnog Balkana.

Foto: Tanjug

Želeo bih da ponovim da Republika Srbija ostaje snažno opredeljena za nastavak Briselskog dijaloga i punu implementaciju do sada dogovorenog. Republika Srbija prepoznaje i izuzetno vrednuje podršku koju dosledno pružate našim naporima u procesu evropskih integracija i sprovođenju unutrašnjih reformi. Posebno bih istakao veliko zadovoljstvo zbog unapređenja ekonomske saradnje i prisustva brojnih američkih kompanija na našem tržištu. Želeo bih da ponovim da Republika Srbija i njeni građani ostaju privrženi očuvanju civilizacijskih tekovina i demokratskog poretka, mira i blagostanja svih naroda sveta i borbi sa izazovima koje nosi današnje vreme – ističe predsednik Srbije.

#Aleksandar Vučić

#Donald Tramp

#čestitka

'