AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas završne radove na rekonstrukciji i izgradnji Kliničkog centra Srbije u Beogradu nakon čega se obratio građanima.

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je oktorbra prošle godine da će izgradnja i rekonstrukcija Kliničkog centra Srbije biti završene u septembru ove godine, i da će se tu lečiti građani iz cele zemlje. Tom prilikom Vučić je istakao da jačanje zdravstva snaži ukupnu moć Srbije.

"Do septembra sledeće godine, za manje od godinu dana biće završen čitav objekat u KCS i opremljen najmodernijom opremom. Imaće sobe za intenzivnu, poluintenzivnu negu, operacione sale, dijagnostiku, Urgentni centar, sve što je neophodno", rekao je Vučić i dodao da su radovi u KCS od najvećeg značaja za zemlju i građane.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Prilikom obilaska predsednik je razgovarao sa radnicima i rekao da je oduševljen tokom radova na KCS.

- Izgledaće bukvalno kao spejs šatl. Ovo izgleda stvarno nestvarno - rekao je predsednik.

Vučić je pitao radnike da li su sigurni da će sve završiti do decembra, na šta su odgovorili potvrdno. Predsednika je zanimalo i da li redovno primaju plate, a i na ovo pitanje odgovor je bio pozitivan.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

U jednom momentu, posle gromoglasnog apaluza koji je bio upućen predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, radnici su kao jedan u glas povikali: "Srbija!"

Predsednik Vučić je u nastavku imao priliku i da pogleda kako izgleda plan rekonstrukcije KC Srbije, a i informisan je i o stvarima koje su već urađene.

#Aleksandar Vučić