AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da nije znao da se FBI bavi njegovom neverbalnom komunikacijom prema novinarki N1.

Na pitnaje novinara, tokom konferencije za medija u Skoplju, da prokomentariše spekulacije da FBI analizia njegovu neverbalnu komunikaciju pogotoov kada su u pitnaju reakcije na pitanja novinarke Žakline Tatalović predsednik Vučić rekao je da nije znao da se je postao predmet analize FBI.

- Nisam znao da se svi oni bave time. Ako pogledate dobro snimak videćete da nikakve loše izraze lica nisam pravio. Možete svakom čoveku to da uradite, kada zaustavite snimak i kada pravite posebne frejmove. Moram da priznam, nisam lep čovek, nikada to nisam ni pomislio a kamoli izgovorio, niti očekujem da mi to bude bilo kakav kvalitet.

- Imam problem sa facijalisom od trenutka kada sam ugledao Žaklinnu Tatalović i Suzanu Vasiljević kada su došle doterane na moju inauguraciji gde je ona bila najradosnija, i taj grč je ostao do dana današnjeg - rekao je Vučić i dodao dea će pokušati to da ispravi u budućnosti.

Video: TV Pink Printscreen