AKTUELNO

Zamenik šefa poslaničke grupe SNS Vladimir Orlić izjavio je danas da je rasprava u parlamentu pokazala da cela opozicija nije u stanju da parira mandatarki Ani Brnabić.

''Na prvom mestu rasprava je pokazala zašto je odluka da se podrži Brnabić, I od Aleksandra Vučića I od SNS, ali I parlamentarne većine, bila više nego dobra'', rekao je novinarima Orlić.

On je naveo i da se celokupna javnost mogla uveriti da opozicija ne samo da nije bila u stanju da programu Brnabić zameri bilo šta konkretno, jasno I koncizno nego ni da u raspravi celokupni bivši režim, svi oni koji sebe nazivaju opozicijom, nisu bili u stanju da joj pariraju ni na jedan jedini trenutak.

KONAČNO ZLO IDE NA SUD! ALBANSKI RATNI ZLOČINCI U STRAHU: Prvi optuženi mogao bi da bude Ramuš Haradinaj!

''Mogli ste da se uverite da je danas rasprava išla po spisku prijavljenih za reč, da nije bilo potrebe za nekm dodatnim intervencijama na političkom planu sozirom da kompletan bivši režim i svi oni koji sebe nazivaju opozicijom nisu bili u stanju da pariraju Brnabić. I mi smo takvom situacijom više nego zadovoljni'', rekao je Orlić.

On je naveo i da se tokom konferencija za medije u parlamentu moglo primetiti da su neki najizad shvatili kakvi su to tačno rezultati izbora 2017.

''Izgleda da im je bilo potrebno malo više vremena, ali da su došli do određenih saznanja I da su zbog toga u izvesnom stanju šoka'', rekao je Orlić.

Kako je ocenio, neki su doživeli traumu toliko jaku da su se psihički vratili I u prošlost.

''Svi oni koji su danas govorili ovde na konferencijma pokazali su samo da žive u prošlosti, a u zavisnosti od toga ko je koliku traumu doživeo toliko se duboko u prošlost I vratio'', rekao je Orlić podsećajući da su konferencije održali lideri ĐB, Dveri, Nove stranke?

Govoreći o najavi lidera Nove stranke Zorana Živkovića da će protiv odgovornih u Ministarstvu odbrane i MUP-a podneti krivične prijave zbog iznošenja njegovih ličnih podataka, Orlić je naveo da su sve te informacije bile u javnosti pre dve godine.

#Ana Brnabić

#Opozicija

#Vladimir Orlić

'