AKTUELNO

Novinari su komentarisali ekspoze Ane Brnabić, mandatarke za sastav nove vlade i predloge za nove ministre. Ona je naglasila da će ključni prioriteti nove vlade biti digitalizacija, obrazovanje, kao i ekonomski razvoj. Vlada bi mogla da bude izabrana već u četvrtak, u zakonskom roku.

Olivera Miletović, novinar, istakla je da je Vidovdan najvažniji dan u istoriji Srbije, te je verovatno zato i izabran za dan u kojem će se čitati ekspoze.

Foto: TV Pink

- Ovo će biti nastavak politike koju je započeo Aleksandar Vučić - poručila je Miletović.

Novinar Zoran Ostojić je istakao da je Vučićeva politika dobila ogromnu podršku, a da će se novoizabrana Vlada pokazati u budućnosti.

Foto: TV Pink

- Mislim da je dovoljna kompenzacija Putinu to što je Vulin ministar odbrane, a da će se Dačić odlično snaći kao prvi potpredsednik vlade - rekao je Ostojić.

Miletović, govoreći o centru u Nišu, smatra da je Amerika poslednja koja može da zameri, budući da živimo u svetu kada je legitimno bombardovati državu bez odluke Saveta bezbednosti.

Pročitajte još: IZLAGANJE EKSPOZEA - Brnabić: Nastavljamo politiku mira i stabilnosti na Kosovu i Metohiji. Računam na podršku predsednika Vučića

- Nije lako voditi ovu malu, po teritoriji, Srbiju - rekla je Miletović.

Rusija, kako je istakla, nikada ništa nažao nije učinila srpskom narodu, dok sa Amerikom nije tako.

- Ruse i ostatak sveta ne smemo da poredimo - rekla je novinarka.

#Ana Brnabić

#Novinar

#Zoran Ostojić

'