AKTUELNO

Savetnica predsednice Vlade Srbije, Ana Ilić nije ostala nema na napade na srpski narod i pokušaje njegovog razaranja

Novinarka Maja Divac koja prema pisanju medija blisko sarađuje sa Draganom Đilasom i njemu bliskim opozicionim političarima pokazala je javno svoje pravo mišljenje o građanima Srbije.

"Ovakva Srbija ce srušiti SNS autokratsku i kleptokratsku vlast koja je Srbiju unazadila kao ni jedna do sada. Fina, pristojna i obrazovana Srbija", napisala je sa podsmehom na društvenoj mreži Tviter Maja Divac.

Ona je naime aludirala na džez festival koji se ovog vikenda održava u Botaničkoj bašti u Beogradu.

"Inače, tu je bila i Ana Brnabić, nezvanično, privatno, sa prijateljima. Kao i mnogo divnih ljudi, kreativnih ambasadora platforme Srbija stvara. Konačno da džez nije sveden samo na jedan festival već je u ovakvom sjajnom ambijentu. Ne znam kako takvih stvari nije bilo u vreme onih koji "nisu razorili" Srbiju već su sve zatvarali. Ko li je otvorio dva najveća muzeja, doveo Marinu Abramović i Gotjea, ulaže 20 puta (bukvalno) više u domaću kinematografiju; i ko spašava arheološko nalazište u Vinči koje je godinama puštano da se survava u Dunav. Vidimo se i danas. Samo treba izabrati da li na džez festivalu u Botaničkoj bašti ili na vrhunskoj operi sa Elinom Garančom na Tašu", navela je savetnica predsednice Vlade Ana Ilić.

#Ana Ilić

#Maja Divac

#Politika

#Srbija