AKTUELNO

Ministar poljoprivrede, Branislav Nedimović reagovao na žalostan potez nekada uglednog čoveka u UN, a sada glavnog presretača ispred Predsedništva Srbije.

"Da nije toliko žalosno na šta je spao Jeremić, nekada čovek na vrlo uglednoj međunarodnoj funkciji u UN, a danas u ulozi presretača po beogradskim parkovima, posebno onog ispred Predsedništva, koji mu je izgleda omiljen, verujte mi da bih se slatko ismejao.

Ne znam sta je zamislio sa svojim gerilcima Soluncem i Gajicem, takođe iskusnim parkovskim jurišnicima, ali ako je zaista hteo da upadne u zgradu Predsedništva da se kako kažu fizički obračuna sa predsednikom Vučićem, a potom od istog pobegli glavom bez obzira čim je izašao iz zgrade, onda mogu samo da konstatujem da srpska kvazi-opozicija broji svoje poslednje dane, jer jade jadnije i niže postupke od ovoga ne moze niko zamisliti. Pitam se da li je to sve sto je naucio tokom boravka u UN-u, jer očigledno nije ništa radio, da li je to sve što je uspeo da sazna o politici među diplomatama svetskog ranga u Njujorku? Koliko je principijelan čovek danas smo svi videli, a o hrabrosti koju svaki politicar mora da ima neću ni govoriti. Po principu mafijaša iz komičnih stripova, vrhunac hrabrosti im je kad pozovu lift pa pobegnu."