AKTUELNO

On je dodao da je veoma bitno što su na inaguraciju došli svi predstavnici i lideri iz regiona.

Inaguracija predsednika Srbije Aleksandra Vučića prošla je u najboljem mogućem redu, a skoro 5.000 zvanica pojavilo se na svečanom prijemu.

Svi lideri iz regiona stigli su na inaguraciju predsednika Srbije, a on je uspeo ono što mnogima nije polazilo za rukom, okupio ih je sve na jednom mestu.

Gost jutarnjeg programa na TV Pink bio je generalni sekretar predsednika Nikola Selaković.

- Ljudi vole da pričaju o onome što su tehničke stvari, a manje se priča o onome što je suštinski mnogo važno. Suština jeste da je Srbiji iskazano veliko poštovanje, a ono polazi od predsednika koji je uspeo da sve njih okupi - rekao je Selaković komentarišući inaguraciju.

Foto: TV Pink

On je dodao da je velika čast okupiti sve lidere regiona, a pogotovo što je prisutna bila predsednica Hrvatske.

- Na različite stavove Srba i Hrvata ne možemo da utičemo, ali možemo da gledamo kako ćemo u budućnosti sarađivati. Treba da budemo mudri i da kroz zajedničke poduhvate nešto spremamo, a tako će i biti. Predsednik Vučić je na pravom putu - dodao je on.

Selaković je potom dodao:

- Marokanski kralj Muhamed šesti je izrazio želju da se uvede direktan let Beograd - Kazablanka. Marokanska kompanija će prva započeti ove letove. I to je sjajna stvar za Srbiju - rekao je on.

Na inaguraciji su bili prisutni i pojedini članovi opozicionih stranaka.

Foto: TV Pink

- Određeni predstavncii opozicionih političkih stranaka su došli na inaguraciju. Oni imaju obzir da se ne radi o nekom partijskom događaju.

- Došao je ceo region, i niko ne može u regionu da napravi to što je napravio Aleksandar VUčić. Svi oni imaju sjajne odnose sa Srbijom - zaključio je Selaković.

#Nikola Selaković

#Televizija Pink

'