AKTUELNO

Nevena Đurić, narodna poslanica, rekla je da je Marinika Tepić, preletačica rekorderka još jednom, u svojim izmišljanjima i lažima dokazala koliko je "vešta" jedino u petparačkim tviter raspredanjima.

- Suština joj dođe - mlati praznu slamu. U pokušajima da zaštiti svog poslodavca i pare koje od njega uzima, očigledno ne bira sredstva. - kazala je Đurić i dodala:

- Potpuno je sumanuto da bilo kakve prigovore na račun Krušika upućuje bivši režim, koji je nekada vodio zemlju i bio zadužen, između ostalih, i za tu firmu, koja je tada, u njihovo vreme, zapošljavala 1.500 ljudi i imala profit oko dve milijarde dinara. Pri čemu je veći deo radnika bio zaposlen u administraciji, a ne u proizvodnji.

Prema njenim rečima, građani treba da znaju da Krušik sada zapošljava oko 3.200 ljudi, duplo više nego 2012. godine i skoro 10 puta veći prihod - dok se ne umešaju uništitelji iz bivšeg režima.

- Nisu uništili samo Krušik, već su kompletno zgazili celokupnu srpsku privredu, ali su zato njihove privatne firme profitirale proporcionalno propadanju brojnih naših kompanija - rekla je Đurić i uitala:

- Koliko su tada porodica ostavili na ulici?

Koliko je dece ostalo gladno?

A koliko je računa po belom svetu na kojima njen gazda poseduje milione?

Šta je sve tim novcem moglo da se uradi za našu namensku industriju, a šta je zapravo urađeno samo za žuto privatno preduzeće što je Srbija jedino i bila za vreme njihove vlasti. Bilo bi iznenađujuće i teško da izađe pred građane Srbije i odgovori na deo ovih pitanja. Mnogo je lakše hroničnim i notornim lažovima iz redova bivšeg režima spinovati priče na tuđ račun i skretati pažnju sa istine. Preko tuđih leđa su radili oduvek, sada bi ponovo? Neće im to dozvoliti Srbija - nikada više.

#Nevena Đurić