AKTUELNO

Novinarka Ksenija Vučić ocenila je govoreći o politici Džozefa Bajdena da se bez mnogo prikrivanja ponovo uvodi verbalni delikt.

- Bajden to ponovo uvodi, ali ne za svoje državljanje, već za državljanje zapadnog Balkana, odnosno Srbije. Videćemo kako ćemo se snaći i da li će biti zaista prozivani oni koji negiraju genocid ili kada kažu da je Kosovo i Metohija Srbija - navela je Vučić.

Prema njenim rečima, nije slučajno što je Džozef Bajden prvo otišao u Britaniju, oni su uvek bili njihovi najveći saveznici.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnuši se na presudu Ratku Mladiću, Vučić je napomenula da to nije prvi put da sudija Nijambe izdvaja mišljenje.

- Ona je u presudi Tolimiru koja je prethodila presudi Mladiću takođe izdvojila mišljenje i bila prvi sudija koja je iz drugog ugla posmatrala situaciju.

Novinarka Tanja Vidojević navodi da je DS stalno krio šta je progovarano kada se radi o Kosovu i Metohiji.

Foto: TV Pink Printscreen

- Verujem Vučiću, vidim da vodi principijelnu politiku i verujem da nikada neće priznati Kosovo i da će se mnogo lakđše izboriti sa Bajdenom nego predstvanici DS - rekla je Vidojević.

Politički analitičar Branko Radun je govoreći politici Amerike ocenio da oni sada žele da Evropa, kao i Balkan nađu na njihovoj listi prioriteta.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kada je Bajden došao na vlast govorilo se da nismo visoko na listi prioriteta, ali vidimo iz najava da će razgovarati sa evropskim zvaničnicima, između ostalog i o zapadnom Balkanu - rekao je Radun.

#Ksenija Vučić