AKTUELNO

Svečanim presecanjem vrpce predsednika Srbije Aleksandra Vučića i rukovodstva kompanije, u Jagodini je zvanično počela sa radom nemačka fabrika "Fišer automotiv sistem" koja se bavi proizvodnjom auto delova i dodatne opreme za  automobile visoke klase.

Svečanom otvaranju fabrike prisutvovalo je rukovodstvo grada Jagodina kao ii narodni poslanik Nikola Radosavljević (SNS), koji je tom prilikom rekao: 

"Gradski odbor Srpske napredne stranke u Jagodini sledi politiku i viziju predsednika Aleksandra Vučića u svim segmentima života pa tako i kada je u pitanju krucijalna stvar kakva je otvaranje novih radnih mesta. Nema čoveka u Jagodini koji nije srećan i zadovoljan kada se otvara nova fabrika jer ona znači nova radna mesta i obezbedjenje egzistencije za veliki broj ljudi i članova njihovih porodica. Otvaranje jedne ovakve fabrike je zaista velika stvar za Jagodince i ovo zaslužuje jedno veliko hvala predsedniku Aleksandru Vučiću koji ima razumevanja za potrebe stanovnika cele Srbije pa tako i Jagodine. Mi ćemo se, svi zajedno, odužiti predanim radom i biti na raspolaganju predsedniku na teškom, ali uspešnom putu da Srbija bude još jača i prosperitetnija.” 

Fabrika Fišer će zaposliti ukupno 400 radnika i spada u red većih investicija u Srbiji.