AKTUELNO

Marinika Tepić, profesionalni lažov i preletač, trenutno uposlenik Dragana Đilasa, videla je manu i u tome što je danas u Jagodini, otvorena još jedna nova fabrika. Zapravo je to ono što ne odgovara ni Mariniki, a ni njenom šefu. To što su u prilici da gledaju kako Aleksandar Vučić kontinuirano otvara nove fabrike, dok su period u kome su oni bili na vlasti obeležili katanci na ulaznim vratima fabrika i ljudi bez posla.

Ne odgovara im što su konstantno u prilici da vide jednu novu, moderniju i napredniju Srbiju, i što mogu da uporede Srbiju danas sa onim što su oni radili i šta su našoj zemlji napravili. I svaki uspeh Srbije je dodatni poraz za njih i njihovu bezidejnu politiku, i dodatni dokaz njihovog javašluka, njihovog nemara, njihovog nereda, neznanja i lopovluka, jer je bilo nemoguće da oni cvetaju i napreduju, a da se Srbija gasi i kopni, i da to bude slučajno.

Uzgred, ta ista Marinika nam konstantno govori o nasilju, a ipak sve informacije na tu temu može da dobije upravo od svog šefa, od monstruma koji je vršio nasilje nad svojom trudnom suprugom i njenim roditeljima, i sve to pred decom.

Svima je već odavno jasno da se ovde radi o ženi koja i ne zna šta govori. Ona je naš narod optužila za lažni genocid u Srebrenici, njoj su se priviđali zasadi marihuane na farmi koka u Moroviću. Ni ona, a ni Đilas ne prezaju ni od čega u svojoj nameri da se ponovo dokopaju vlasti i nastave čerupanje Srbije.

A to im građani Srbije neće dozvoliti, jer se njihovo poverenje ne dobija ni lažima, ni klevetama, ni pretnjama i ucenama, a ni lažnim suzama.