AKTUELNO

Današnje saopštenje Gradskog odbora DS u Novom Sadu predstavlja još jedan neuspeo pokušaj da se prikaže tobožnji raskol u SNS zbog navodnog nezadovoljstva predlogom predsednika Aleksandra Vučića da Ana Brnabić bude mandatar za sastav nove Vlade Srbije, saopštio je novosadski SNS.

Pošto demokratama očigledno više puta treba ponoviti jednu te istu stvar da bi je shvatili, Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu drugi put u poslednja tri dana saopštava da Ana Brnabić ima punu podršku celokupnog članstva Srpske napredne stranke u Novom Sadu na čelu sa gradonačelnikom Milošem Vučevićem, kaže se u saopštenju.

Navodi se da odlaganje sednice Skupštine grada za nekoliko dana i želja odbornika SNS i koalicionih stranaka da gledaju televizijski prenos inauguracije predsednika Vučića, ne predstavlja bahatost, već naprotiv, želju predstavnika građana da proprate ovaj istorijski događaj koji se dešava jednom u pet godina.

Pročitajte još: RASTE BANDA: Timu UTAJIVAČA DUGOVA priključio se i Saša Radulović

Demokrate po navici u saopštenju izražavaju lažnu zabrinutost za rešavanje problema koji će se naći na dnevnom redu Skupštine grada, naveo je SNS, ističući da odlaganje sednice za nekoliko dana nikako ne može da ugrozi funkcionisanje grada i njegovih preduzeća i institucija.

- Naprotiv, sednica će još kvalitetnije biti pripremljena, a to se posebno odnosi na predlog rebalansa budžeta. Po mišljenju SNS, demokratama se žuri da otaljaju još jednu sednicu Skupštine grada, ne iznoseći nijedan predlog koji bi doprineo poboljšanju kvaliteta života Novosađana, zbog toga što im se žuri na godišnje odmore - kaže se u saopštenju.

#Novi Sad

#SNS

'