AKTUELNO

Narodna poslanica Sandra Božić, se ovog jutra za Pink dotakla nedavnog hapšenja predsednika opštine Palilula, te podvukla da čak i ljudi iz redova SNS - a nisu pošteđeni. Ona ističe da tužilaštno ne sme biti selektivno već da treba da bude sveobuhvatno i jednako za sve.

Sandra Božić, apropo hapšenja predsednika opštine Palilula Aleksandra Jovičića, za Pink ističe da po pitanju kriminalnih radnji nema pošteđenih, i da partijska knjižica ne znači da je neko zaštićen.

Foto: TV Pink Printscreen

Država je istrajna u priči da se izbori sa kriminalom. Ovo je još jedna u nizu akcija borbe protiv organizovanog kriminala. Videli ste, od najokorelijih kriminalnih grupa, pa sve do onih koji su u redovima SNS - a, pre izvesnog vremena uhapšen je i predsednik opštine Arilje, isti i iz Prijepolja. To ranije nije bio slučaj, i nema pošteđenih, partijska knjižica ništa ne znači - rekla je Božić.

Božić napominje da Vuletić pravi stranku samo da bi mogao da se brani, kako ga ostale stranke napadaju, dok sa druge strane, na taj način pokušava da sakrije kriminal i pedofiliju.

- Vuletić pravi stranku da sakrije kriminal i pedofiliju, pa će da govore da SNS vrši politički prodor. Tome pribegavaju i Dragan Đilas, Marinika Tepić i ostali. U prethodnom vremenu je tada procvetao kriminal. Oni koji su vodili državu bili su alfa i omega kriminala - dodala je Božić.

Foto: TV Pink Printscreen

Božić podvlači da borba protiv korupcije ne sme da bude selektivna, te ističe da se treba zapitati zašto je Dragan Đilas, za koga postoje indicije i dokazi da se bavio kriminalnim radnjama, i dalje na slobodi.

TUŽILAŠTVO TREBA DA BUDE SVEOBUHVATNO

- Očigledno je da će svako biti pod lupom zakona. Ono što je važno jeste to da borba protiv korupcije ne sme biti selektivna, i da se moramo zapitati na koji način je Đilas na slobodi, ako postoje indicije da se bavio kriminalom, pa svi ti računi na mauricijusu, on je zarobio Srbiju u sekundama kojima je osvajao milione. Gde je taj novac? da ne spominjemo i Mariniku Tepić, odakle joj imovina? Volela bih da tužilaštvo ne bude selektivno, da bude sveobuhvatno - nastavljala je Božić.