AKTUELNO

Kao i uvek kada nema šta da kaže, Džaferović se naduri i izigrava žrtvu. Kao kada iz lenjosti i nesposobnosti ne obezbedi vakcinu protiv kovida, a brani građanima BiH da spas traže u Srbiji, rekao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

"Ni jedan moj argument nije osporio, a posebno ne da je izjavio da je za njega Kosovo nezavisno. Zato i ne može da odgovori kako po njegovoj logici nije nezavisna i Republika Srpska", rekao je Vulin, i dodao:

Ako je stvarno predstavnik svih građana BiH, zašto njegova partija SDA u svom programu predviđa ukidanje Republike Srpske i zašto kod Đukanovića ide sa Komšićem, a ne i sa Dodikom.

„A kada smo već kod pitanja na koja nema odgovora, da ponovim, ko je pokušao da ubije Aleksandra Vučića u Srebrenici i zašto niko nije ni uhapšen, ni osuđen i zašto kraj Vučića, dok ga je linčovala rulja uz vrištanje Alahu akbar, nije bio njegov domaćin Alija Izetbegović i zašto Naser Orić, dokazani ubica civila, nije u zatvoru? Mnogo je pitanja, a durenje i izigravanje žrtve, nije odgovor", poručio je ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin bošnjačkom članu Predsedništva BiH Šefiku Džaferoviću.

Ministar Vulin je ranije juče izjavio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić predsednik svih Srba i da je njegovo pravo i obaveza da razgovara sa njima kada im je teško i odbacio navode Džaferovića da se Srbija prema BiH ponaša paternalistički.

Autor:

#Aleksandar Vulin