AKTUELNO

Svako ko ne glasa za predlog Aleksandra Vučića ne treba da bude u vladajućoj koaliciji i ne treba da bude uz nas, poručio je danas lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

''Imate pravo na svoj politički stav. To je potpuno legitimno, ali za političke stavove se snose i političke konsekvence'', rekao je Vulin.

Prema njegovim rečima, onaj ko ne glasa za predlog predsednika Republike i šefa najmoćnije stranke koja je sve okupila ne moze da ostane u toj koaliciji i ne možete da bude u toj vladi.

''Pokret socijalista je bio veoma jasan. Ne smatramo da je Ana Brnabić ni najbolji ni jedini kandidat, ali ona je predlog predsednika Republike i SNS i shodno tome ima našu potpunu podršku'', rekao je Vulin, koji je i ministar za rad.

Vučić sa kineskim ambasadorom: Nove kineske kompanije USKORO u Srbiji

On je naveo da je Pokret socijalista tražio samo jednu garanciju - a to je da Brnabić nastavi da vodi politiku Aleksandra Vučića.

''Dobili smo tu garanciju i za nas nema nikakve dileme. Ko god ima dilemu ima mesta u opoziciji i to je najmanji problem'', zaključio je Vulin dodajući da ne može da govori u ime SNS koja je stožer okupljanja koalicije, ali da može da govori u svoje ime kao predsednik Pokreta socijalista.

#Aleksandar Vulin

#Glas

'