AKTUELNO

-Kampanja tabloida „Kurir“ protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića danas je dostigla vrhunac protivljenjem da u Srbiju dođu evropski i svetski zvaničnici na inauguraciju srpskom predsedniku, saopštila je Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS.

-Neverovatno zvuči da se neko protivi tome da srpska prestonica i predsednik Srbije na inauguraciji ugosti najuticajnije političare i lidere iz regiona, Evrope i širom sveta. Ovakav skup u Beogradu će pokazati trajno opredeljenje Srbije ka politici mira, stabilnosti i saradnje, ali to će biti i dokaz ugleda naše zemlje i predsednika Vučića koji uživa u međunarodnoj zajednici - piše u saopštenju.

RODIĆ, JANKOVIĆ I ĐILAS SKOVALI PAKLENI PLAN: Od sledeće nedelje kreće NAJBRUTALNIJA kampanja protiv Vučića i njegove porodice!

Zorana Mihajlović ja istakla da je predsednik Vučić tokom svog mandata kao premijer Srbije na desetine puta puta bio gost u Berlinu, Moskvi, Pekingu, Vašingtonu i drugim svetskim prestonicama i pokazao da je Srbija odgovoran i pouzdan partner.

-Nekome kao da je stalo da Srbiju vrati u vreme svađa sa najuticajinim zemljama Evropske unije, ali i sukoba sa našim komšijama. Ali, to vreme se neće vratiti, ma koliko da traje kampanja tabloida protiv predsednika Srbije - piše u saopštenju.

#Kurir

#Napad

#Zorana Mihajlović

'